DIT ONLINE KURSUS

-

FRA KONFLIKT TIL KVALITETSTID

Få energi og mod på at skabe kvalitetstid i konflikterne med dit barn. 

Mange forældre oplever at konflikterne kan skabe afstand imellem dem og deres barn. Nogen oplever også at konflikterne er med til at skabe så stor en afstand, at det til sidst virker umuligt at komme tæt på hinanden igen. 

Jeg er overbevist om, at konflikterne med dit barn er vinduer eller invitationer til dig, så du kan kigge ind bagved og forstå dit barn bedre. I dette online kursus får du viden til hvordan konflikten skal gribes an, så du får mulighed for, at opleve nærværet og den tætte kontakt.

Det skal ikke være svært at få hjælp, når det går lidt skævt for sig med børnene derhjemme. Alle forældre oplever mere eller mindre konflikter med deres børn, som de her svært ved at løse eller komme ud af. Jeg har derfor oprettet det her online kursus, så du uanset mængden af frustration og konflikter, nemt og hurtigt har mulighed for at få viden og værktøjer, til at gå fra konflikter til kvalitetstid med dit barn. 

Er kurset noget for dig? 

Hvis du oplever konflikter med dit barn, hvor du mister overblikket, så er kurset bestemt noget for dig. Kurset er for forældre, der nærer stor kærlighed til deres børn, men oplever at stå fortvivlede i konflikterne og ikke vide hvad de skal stille op. Kurset er derfor både til dig der oplever mange konflikter i hverdagen og til dig der oplever få, men svære konflikter med dit barn. Online kurset er med til at genfinde balancen i relationen og tager udgangspunkt i både dit og barnets behov. 

Kvinde Typing
DIT
ONLINE
KURSUS

Gør en forskel for dig og dit barn i konflikten.

 

Få rabat på 50% med koden halvprisnu 

FRA KONFLIKT
TIL KVALITETSTID

DET FÅR DU

 

  • Adgang til online indhold i 60 dage.

  • Mulighed for skriftlig sparring omkring kurset med pædagogisk vejleder.

  • Medlem af netværksgruppe, med andre der har deltaget i samme kursus.

  • Videoer og lydfiler og artikler du kan se og gense når det passer dig.

  • Adgang til 5 trins modellen, der guider dig igennem konflikten.

  • Chancen for at mindske konflikterne og opleve mere kvalitetstid.

Da Kurset er helt nyt tilbyder vi lige nu opstarts rabat på 50% af prisen. Ved brug af koden halvprisnu inden 8. august.

 

Slå til med det samme

Fast pris: 499 kr

Tilbudsprisen: 249 kr