top of page

Lærke Mørkeberg

Pædagog, børnebogsforfatter &

familierådgiver

Logo-farve (1).png

Hele mit liv har jeg haft et særligt blik på relationer og samspillet mellem mennesker. Jeg har været god til at 'scanne' rummet og hurtigt tune mig ind på andres nervesystemer og stemninger.

Det vigtigste for mig er at 'kalde' mennesker frem, så de kan stå stærkt i sig selv, på deres helt egen måde. Jeg har en særlig evne til at sætte mig ind i andres perspektiv og forstå hvad der er på spil i den anden og særligt i gruppen/familien. 

Jeg har beskæftiget mig primært med børn og familier i alderen 0-6 år og har erfaringer inden for forskellige specialpædagogiske områder med bl.a pædagogisk vejledning af forældre. 

Med et særligt blik for de psykodynamiske processer samt de psykosomatiske(kropslige) oplevelser, møder jeg altid andre med en stor respekt og omsorg for, at de deler noget der er vigtigt for dem. Vi har alle sammen "mønstre" med os i relationerne og det er først når vi bliver bevidste om dem, at vi kan gøre noget andet.

Når du booker en samtale hos mig, bliver du taget godt i hånden og jeg lover at møde dig med ligeværd og dyb respekt for dig, din historie, din familie og din situation.

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Mange varme Hilsner

Lærke Mørkeberg

Uddannelser

  • Pædagoguddannet fra UCC pædagogseminarie, jan 2015. Specialisering i tidlig anbringelse og tilknytning, samt bachelorprojekt om skældud set fra et børneperspektiv.

  • Børnebogsforfatter: Udkom med bogen "Arrige Asta - med det lange hår", December 2020. Bogen har fokus på køn og identitet i børnehøjde.

  • Certificeret fra Blackbird Institute, januar 2021, i livs- og relationskompetence. (1. år af psykoterapeut uddannelsen)

  • Certificeret fra Blackbird Institute, April 2022, Familierådgiver.

  • Rådgiver for Børns Vilkår:  fra juni 2022, for børn.

IMG_20220529_145008_edited_edited_edited

Lærke Mørkeberg

Familierådgiver, Pædagog & Børnebogsforfatter

Kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk

+45 42152318

Logo-farve (1).png
om: About Me
20210719_154053_edited_edited.jpg

Arrige Asta 
- Med det lange hår

En moderne børnebog om køn, identitet, opdragelse, venskaber.

Asta er en pige der føler sig fanget i sin 'rolle' som 'mors pige.' Hun er træt af at pussenusse og hun er træt af sit lange hår. En dag bliver hun holdt udenfor, da vennerne skal til drengefødselsdag, men Asta vil med. 

Bogen sætter ord på børns indre verden og giver et moderne perspektiv på, hvordan det er at være barnet der ikke passer ind i normerne.

om: About
bottom of page