top of page

Mødregruppen

Til mødregruppen der ønsker en pædagogisk dag og vil vide mere om deres børns udvikling i den tætte relation.

Få en helt special og fantastisk dag i mødegruppen. Jeg kommer ud til jer og giver jer en masse viden om det nye børnesyn, Selvom jeres børn er små, så er det aldrig for tidligt at sætte jer ind i relationens betydning og hvad der er på spil. I kan selv vælge om i har lyst til et enkelt møde eller et forløb på 3 gange, hvor vi går i dybden med det i har brug for.

Fra før dit barn bliver født og til dit barn er ca. 2 år, vil den tidlige tilknytning være altafgørende for dit barns udvikling. Dit barn vil skabe sit tilknytningsmønster, der baserer sig på din, familiens og institutionens tilgang til dit barn. Jeg vil komme ud til jer, og dele erfaringer, faglighed og redskaberne til at give dig og dit barn, den bedste start på livet. 

I jeres mødregruppe vil jeg komme ud og være med og give jer viden, øvelser og sparring på jeres børn og hvordan i bedst muligt kan være i en stærk relation med dem. Ingen af os er ens, og ingen af os har de samme vilkår. Derfor bliver det en personlig dag, med fokus på jer og jeres personlige udfordringer og muligheder. 

Skriv til mig hvis i overvejer om det er noget for jer. Prisen afhænger af jeres behov, antal og varighed. Jeg glæder mig virkelig meget til at høre fra jer og jeg vil med glæde svare på spørgsmål.

Mange Hilsner

Lærke Mørkeberg

Mail: kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk

tlf: 4215 2318

Hvad får i?

2 timer, med fokus på jeres rolle som forældre med Det Nye Børnesyn.

Faglig viden: bl. a. tilknytning, relationer, følelser, nervesystem, børnesyn, konflikthåndtering mm.

Redskaber til dig og din familie.

Øvelser og sparring.

Få grundlæggende viden om det nye børnesyn og om hvorfor det er vigtigt at forstå relationen til dit barn. Jeg vil præsenterer pædagogisk og psykologisk viden om blandt andet nervesystemets regulering, konflikthåndtering samt styrkelsen af barnets integritet og selvfølelse.

Jeg vil meget gerne tilrettelægge en unik dag for jer og tilpasse dagen til lige hvad i har brug for.

Dit barn har brug for dig, som den sikre havn, før det tør bevæge sig ud i det åbne hav.

Call 

42152318

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page