Individuel / Familierådgivning

Lærke Mørkeberg

Familierådgiver, Pædagog & Børnebogsforfatter

Priser:

Samtaler for 1 person: 450kr/t

Samtaler for 2 personer: 650kr/t

Samtaler for flere personer: pris efter aftale.

Hver torsdag (eller anden dag efter aftale)

Adresse: Holbergsgade 24, København.

Mail: kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk

tlf: 4215 2318

Certificeret familierådgiver fra Blackbird Institute af Fie Hørby og Mie Kaae

Individuel samtale

Midlertidig pris på grund af nyopstart

450 kr.
60 minutter

Hvornår har man brug for en individuel samtale?

Der kan være mange årsager til, at det kan være godt med individuelle samtaler. De fleste oplever perioder hvor 'de svære' følelser fylder mere end normalt og at det er svært at se positivt. Det er især i disse perioder at individuelle samtaler kan gøre stor gavn. Det kan desværre også være i lige præcis de perioder at det er svært at tage skridtet. 

Livet kan kaste mange overraskelser efter os, og nogle af dem kan vi ikke gøre noget ved. Vi kan derimod ændre på hvordan vi ser på tingene og hvor vi ligger mest fokus. 

En Individuel samtale er til dig der enten har et specifikt dilemma som du har svært ved, eller for dig der synes at livet er svært og gerne vil have hjælp til at få styr på tankerne og ro i hovedet.

Er du i tvivl om individuelle samtaler er noget for dig, så skriv eller ring gerne, jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål.

IMG_20220119_115108_edited.jpg

Hvad kan du forvente til en individuel samtale?

Når du kommer til en samtale hos mig, er det min fornemmeste opgave at skabe et trygt og behageligt rum, hvor du har lyst til at være og samtidig dele hvad du har på hjerte.  Vi kan ikke gøre noget nyt og udvikle os, uden den trygge relation og tilliden til, at 'her kan jeg få lov at være lige den jeg har brug for at være'.

 

Intet er for stort eller småt, hvis det er vigtigt for dig, så ER det vigtigt. 

Nogen finder ro i at forberede sig på hvad man gerne vil tale om, men det kan også være en fordel at finde ud af det, når du sidder i stolen. Det er op til dig hvad du har det bedst med. 

 

Jeg arbejder oplevelsesorienteret med fokus på relationelle samspil og følelsesmæssige reaktioner. 

Jeg anbefaler minimum 2 samtaler.

Hyggeligt Stue

Familierådgivning

Midlertidig pris på grund af nyopstart

650 kr.
90 minutter

Logo-farve (1).png

Hvornår er der brug for familierådgivning?

Familierådgivning er til forældre, der har brug for rådgivning i deres forældreskab. Udfordringerne kan være mange. En vil ikke i børnehave, en anden har problemer i skolen, ingen hjælper med oprydningen, en taler grimt og en anden taler slet ikke, nogen lyver og andre laver ballade, konflikterne eskalerer hurtigt og der er altid en der skriger højt ved lyden af et lille "nej". 

Måske har du ikke alle de problemer på en gang, heldigvis. Men det er et udklip af, hvad forældre ofte kommer til rådgivning med. Fælles for alle forældre der dukker op i familierådgivning er, at de vil deres børn det bedste og at de er løbet tør for ideer og muligheder for hvordan de kommer videre.

 

Familierådgivning tager udgangspunkt i forældrenes udfordringer med deres børn og i fællesskab forsøger vi at finde frem til nye synspunkter og måder, at gøre ting på. 

Familierådgivning er ikke terapi.

holde i hånden

Hvad kan du forvente i familierådgivning?

Samtalen tager udgangspunkt i et specifikt dilemma, hvor i som forældre bliver ved med at løbe tør for handemuligheder.

Den første del af samtalen vil bestå af en dybdegående samtale, der forsøger at folde udfordringen helt klart ud. Den anden del af samtalen vil forsøge at give jer klarhed over hvilke muligheder der er til rådighed for jer og hvad i tænker vil være bedst. 

Jeg vil i samtalen med jer, supplerer med faglig viden inden for konflikthåndtering, pædagogik og psykologi med et relationsorienteret fokus.

Man kan dukke op alene eller med sin partner. 

(alene vil være 60 min for 450kr)