top of page
IMG_20220529_145008_edited_edited_edited_edited.jpg

Individuelle samtaler,

Jeg tilbyder online samtaler til dig der ønsker at blive klogere på og styrke en relation. Relationer er uden tvivl det vigtigste vi har, og når en vigtig relation ikke fungerer, kan det fylde os med bekymringer, sorg og krise. Jeg står klar til at høre om din situation, og give dig et nyt perspektiv. For vi kan altid gøre noget andet eller tænke anderledes, selvom vi ikke selv kan se det.

Er det dit barn du har en udfordring med er du ikke alene om at have det sådan og nogle gange kan et friskt syn hjælpe på situationen. 

Dit barn er det vigtigste du har, og derfor giver det enormt god mening at du er så følelsesmæssigt involveret. Desværre er det sådan, at følelserne ofte gør at vi har svært ved at handle anderledes. Derfor er det helt normalt og forståeligt, at du har svært ved at løse problemet alene. 

Få hjælp til at løse konflikten, få mere ro i hverdagen og få en stærkere relation til dit barn.

Lige i øjeblikket har jeg kun online tider. Dette kan for mange være en fordel, da vi kan ligge timerne om aften. Skriv eller ring til mig, så finder vi ud af om en samtale er noget for dig/jer. Pris 500kr/t

Mange hilsner

Lærke Mørkeberg.

Mail: kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk eller tlf: 4215 2318

Vores børn er et spejl på os selv.
Når børn reagerer er det vores fornemmeste opgave som forældre, at pege pilen indad og se på hvad det er vi gør, der skaber den adfærd.

Hvornår har man brug for en individuel samtale?

Vi er alle sammen født med et indre kompas, der guider os gennem livet. Små babyer ved hvad de har brug for og 'kalder på det'. De kalder på mad, trøst, øjenkontakt, leg, kontakt og tryghed. Desværre har vi et samfund i dag, der er præget af det gamle børnesyn, så vi har hurtigt lært at tilsidesætte vores eget behov for andre. Når vi følger andres kompas bliver vi udkørte, vi mister energi, vi får stress, angst, depresioner, misbrug, ondt i kroppen, konflikter i relationerne eller i os selv. Vi får med andre ord en indre uro vi enten dulmer med noget andet eller forsøger at undertrykke.

 

I samtaler med mig arbejder jeg med at styrke DIG, så du kan finde vejen tilbage til din indre kompas. Jeg sætter tid og energi af til at have fokus på ressourcerne i dig og hjælper dig til at forstå dig selv bedre. Målet er at du skal ind og finde ud af PRÆCIS hvad du vil, hvad du har lyst til, hvad du har brug for. Du skal tilbage og mærke kernen i dig selv, og følge dit indre kompas. På den måde vil dit selvværd blive bedre, din selvtillid vil vokse, du vil få færre konflikter i dine relationer og du vil få større livskvalitet.

 

Der kan være mange årsager til, at det kan være godt med individuelle samtaler. De fleste oplever perioder hvor 'de svære' følelser fylder mere end normalt og at det er svært at se positivt. Det er især i disse perioder at individuelle samtaler kan gøre stor gavn. Det kan desværre også være i lige præcis de perioder at det er svært at tage skridtet. 

Livet kan kaste mange overraskelser efter os, og nogle af dem kan vi ikke gøre noget ved. Vi kan derimod ændre på hvordan vi ser på tingene og hvor vi ligger mest fokus. 

En Individuel samtale er til dig der enten har et specifikt dilemma som du har svært ved, eller for dig der synes at livet er svært og gerne vil have hjælp til at få styr på tankerne og ro i hovedet.

SAMTALERNE ER FOR DIG DER ER KLAR TIL AT BLIVE KLOGERE PÅ DIG SELV.

Er du i tvivl om individuelle samtaler er noget for dig, så skriv eller ring gerne, jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål.

Kontakt mig på kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk eller på tlf 42 15 2318

bottom of page