Har du brug for Pædagogisk Vejledning?

Jeg tager altid udgangspunkt i dig og dit barns ressourcer.

Vi er født til at være forældre, og det kan måske berolige dig at du stensikkert allerede gør en masse ting rigtigt. Nogle gange kan det dog være rart at få et blik på tingene udefra. Det kan være et stort skridt at tage, når man beder om hjælp udefra. Jeg har startet Dit Pædagogiske Kompas, fordi jeg mener at alle forældre og børn skal have nemmere ved at få hjælp og vejledning til både de små og store ting der trykker, i hverdagen. Det er min erfaring at når forældre vælger at række ud, så er det med kærlighed til deres børn og ofte en enorm bekymring. Bekymringen forsvinder ofte meget hurtigt og/eller bliver mindre, når de får den nødvendige sparring.

Har du svært ved at forstå dit barn og hvorfor det reagerer som det gør?

Har du svært ved at se hvad du kan gøre anerledes?

Føler du, at det er lige meget hvad du gør?

Bliver følelsesudbruddene ofte for store og svære at være i? 

eller måske har pædagogerne i børnehaven ikke den ønskede mængde tid til lige netop jeres dilemma?

 

Bare rolig, du er ikke alene.

Måske kan jeg hjælpe dig. Jeg tager udgangspunkt i familiens ressourcer og ser på det der sker omkring dig og dit barn. Hverdagen er den der fylder mest i vores liv, og derfor skal den også fungere for jer alle. Jeg arbejder ud fra det nye børnesyn, der tager udgangspunkt i barnet som værende socialt og kompetent.

Det kan være godt at prøve noget nyt, når det man plejer at gøre ikke fungerer. Det er uforpligtende at sende en besked og jeg vil svare tilbage med et tilbud på hvad jeg kan gøre for dig/jer. Jeg tilbyder vejledning via e-mail, samtaler, hjemmevejledning samt online kursus. 

 

Du kan kontakte mig via formularen nedenunder eller sende en e-mail til kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk. Glæder mig til at høre fra dig.

Lærke Mørkeberg

Pædagogisk vejleder og starter af

Dit Pædagogiske Kompas

portr%C3%A6t_edited.jpg
Kontakt her 

Tak for din indsendelse!