LÆRKE MØRKEBERG

Pædagog, børnebogsforfatter

og relations- & familierådgiver.

Tankerne kan køre rundt og det er nemt at blive blind på sine egne ønsker og behov. Jeg er under uddannelse til psykoterapeut og tilbyder derfor rådgivende samtaler til dig der oplever at livet en gang imellem bliver svært..

Jeg kan hjælpe dig med at skabe retning og klarhed i tankerne. jeg vil hjælpe dig med at se mulighederne tydeligere og forhåbentlig skabe mere ro i dig og i dine tanker. Jeg stræber efter at danne et trygt rum i samtalen med dig, hvor det bliver nemmere for dig at se dine ressourcer og muligheder.

Hvis du står med en følelse af fortvivlelse, forvirring eller har et specifikt dilemma du ikke kan få løst, så er jeg klar på at hjælpe.

 

Prisen er 300 kr for 55 min. samtalen vil foregå hos mig på østerbro i hyggelige trygge omgivelser.

20200927_183114.jpg
  • Pædagog - Uddannet fra UCC pædagogseminariet  jan 2015. Specialisering i tidlig anbringelse og tilknytning samt bachelorprojekt i "ikke anerkendende kommunikations påvirkning på børns udvikling".

  • Certificeret i  "Livs- og relationskompetencer" på Blackbird Institute.

  • Påbegyndt uddannelse til psykoterapeut (2020-2024), Blackbird Institute. Certificeret familierådgiver april 2022.

Velkommen til Dit Pædagogiske Kompas og tak fordi du vil herind og vide lidt mere om mig. Det kan være svært at vide hvem man skal søge hjælp hos og hvem man kan mærke kemien med. Derfor har jeg skrevet lidt om mig selv og håber at du kan fornemme om jeg er noget for dig og din familie. 

The Facts Jeg er uddannet pædagog og har specialiseret mig inden for specialområdet. Mit speciale omhandlede den tidlige tilknytning og den tætte relations betydning for det lille barn. Da jeg blev færdig på pædagogseminariet havde jeg brug for mere viden og erfaring om barnets udvikling og behov. Jeg har derfor lige siden arbejdet i forskellige vuggestuer og børnehaver, hvor jeg har fået stor viden om livet med mindre børn og deres udvikling. 
Jeg er meget optaget af relationer og jeg har et særligt blik for barnets relationelle behov og hvordan verden omkring barnet påvirker barnets trivsel og udvikling.
Jeg har derfor taget en uddannelse i livs- og relationskompetencer, hvilket har givet mig særlig viden inden for det enkelte menneskes indre process. Her er betydningen af de positive relationer afgørende. Vi er født til at gå i relation og vi kan ikke leve uden, så når vores betydningsfulde relationer ikke fungerer, lider vi.
Jeg er i gang med uddannelsen til psykoterapeut med fokus på den oplevelsesorienterede terapi. Jeg bliver færdig til april 2024 og til april næste år bliver jeg
certificeret familierådgiver.  

Hvordan arbejder jeg

 

Spørg Pædagogen
Logo-farve (1).png