portræt.jpg

LÆRKE MØRKEBERG

Pædagog og starter af

Dit Pædagogiske Kompas

Jeg blev uddannet pædagog i januar 2015 og selvom at jeg igennem min uddannelse havde haft fokus på arbejdet med specialpædagogikken, ville jeg gerne ud og have noget grundlæggende erfaring med børn og børns udvikling. For mig var det vigtigt at uanset hvilken gruppe af mennesker jeg skulle arbejde med, så havde jeg brug for grundlæggende viden om hvordan vi som mennesker udvikler os i verden. Derfor startede jeg i vuggestue og har siden dengang arbejdet i forskellige vuggestuer og børnehaver rundt omkring. Uanset hvilket arbejde, så har det svært for mig i dagtilbud at finde tid til alle arbejdsopgaverne. Det er især forældresamarbejdet og nærværet til det enkelte barn, som jeg finder inspirerende og som er yderst vigtigt i arbejdet for at give børn de bedste muligheder 

Ideen bag Dit pædagogiske Kompas er derfor kommet af dels en stor efterspørgsel fra forældre der gerne vil have hjælp til at gøre det bedste for deres børn og en oplevelse af at tiden til forældresamarbejdet i dagtilbud idag bliver begrænset af en mængde andre faktorer, som manglende tid, øget dokumentationskrav og mange børn. Så det er mit mål og min vision at hjælpe forældre og børn med hverdagens problemer, så alle får mest muligt ud af relationerne i familien. Alle børn fortjener forældre der gør deres bedste.

 

Jeg har en kæmpe interesse og viden for især vuggestue og børnehavealderen som jeg meget gerne vil dele ud af. Jeg brænder for at få pædagogikken ud som en del af forældres liv og at det skal være nemt for familier med børn at få hurtig sparring og inspiration, så konflikterne ikke vokser sig større end familien kan bære. 

 

Jeg er overbevist om at alle børn ønsker at blive set hørt og forstået, også når det ikke ser ud som om det er det de prøver at. Måske kan min viden og mine erfaringer hjælpe nogen derude der har det svært. 

Velkommen til Dit Pædagogiske Kompas. Jeg er glad for at du vil læse med og jeg håber at du bliver inspireret og at jeg måske endda kommer til at høre fra dig. 

MVH

Lærke Mørkeberg 

  • Uddannet fra UCC pædagogseminarie, jan 2015. Specialisering i tidlig anbringelse og tilknytning samt bachelorprojekt i skældud som kommunikationsform.

  • Påbegyndt uddannelse fra Blackbird Institute, januar 2020. livs- og relationskompetence uddannelsen. 1. år af familieterapeut uddannelsen

Spørg Pædagogen