top of page

Pædagogisk oplæg.

Få en spændende dag eller aften, med temaer ud fra Det Nye Børnesyn. Trænger i til et friskt pust på jeres relations-arbejde og har brug for den nyeste viden inden for pædagogik og psykologi, så kan det være, at det netop er et oplæg om Det Nye Børnesyn i vil finde interessant. Når vi har med mennesker at gøre i vores dagligdag, så er det enormt let at trække på erfaringer og følelser, hvilket en gang imellem kan blive meget problematisk. Derfor har jeg tilrettelagt forskellige oplæg om relations-arbejdet, der alle tager udgangspunkt i Det nye Børnesyn. Her tager vi udgangspunkt i at alle relationer er ligeværdige og at vi altid må og skal, se ind bag reaktioner og adfærd, for at finde årsag og behov.

 Alle mennesker går i relation hver dag, og derfor er det vigtigt at forstå hvordan relationer hænger sammen og hvad der er på spil når vi som mennesker mødes og evt. bliver uenige. 

Jeg laver oplæg til skoler og institutioner i forskellige temaer, der alle tager udgangspunkt i Det Nye Børnesyn

  • Det nye børnesyn

  • Konflikthåndtering

  • Alternativer til skældud

  • Følelsernes sprog

  • Integritet vs. samarbejde

Hvis du overvejer om et oplæg er noget for jeres institution, så vil jeg med glæde høre fra jer og svare på jeres spørgsmål. Jeg vil gøre alt for at i får en sjov dag, med høj faglighed og pædagogiske redskaber. Pris afhænger af varighed, transport og setup.

Jeg glæder mig til at høre fra jer. 

Mange hilsner 

Lærke Mørkeberg

Pædagog, relations-formidler & børnebogsforfatter.

tlf: 42152318

mail: kontakt@ditpaedagogiskekompas.dk

Udkast til evt. oplæg

Det Nye Børnesyu

- Hvad er på spil

- inkl. øvelse

Her får i grundlæggende viden om Det Nye Børnesyn/menneskesyn. Denne viden udspringer af John Bowlby´s forskning om 'den tidlige tilknytning'. 

Konfliktløsning

- Det vigtige relations arbejde

- Selvafgrænsning og det personlige sprog

Hvordan fortæller børn os hvad de har brug for, og hvordan kan vi forstå deres behov, når de ikke fortæller os det? Børn giver udtryk for deres behov på mange forskellige måder og det er vores fornemmeste opgave at se ind bag deres adfærd og hjælpe dem til at forstå sig selv, så de kan udvikle sig.

Implementering

Hvilke udfordringer har i, i jeres institution eller skole og hvordan får i brugt Det Nye Børnesyn, i jeres praksis.

White Sands
De store følelser skal smeltes med mildhed. Der kommer aldrig noget godt ud af, at køre hårdt mod hårdt.

Call 

42152318

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page