top of page

Du er vigtig

Coaching er ikke for alle, men måske er det lige præcis det du står og mangler. Coaching er for dig der er klar til at tage dig selv alvorligt og er klar til forandring. Måske synes du at du sidder fast og at livet er lidt gråt og trist. Vi bliver alle ramt af livet og spørgsmålet er ikke om du bliver ramt, men om hvordan du kommer op ovenpå igen. Det er vigtigt at investere tid i os selv, både for vores egen skyld, men især også for dem omkring os. Coaching er for dig, der ønsker større livskvalitet, livsglæde og er klar til endelig at tage springet. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lærke. Jeg er 33 år gammel og kender alt til livets ups and downs. Ensomhed, længsel, sorg, krise, tab, kærlighed, misbrug, osv, har alle været en del af mit liv. Jeg har ligget af flere omgange fastlåst i min seng, uden at kunne fornemme hvornår de lyse dage kom tilbage. Men inders inde har jeg altid vidst, at lyset altid kommer tilbage. Jeg har en ufattelig evne til at rejse mig, ændre retning, fokusere på det positive og på magisk vis komme nærmere det jeg drømmer om.

 

Jeg reagerer på det der "føles forkert". Mavefornemmelsen. Når jeg mærker at noget ikke er som det skal være, så lyser jeg på det og finder ud af hvad det er, så jeg kan skifte retning. Jeg ved at min mavefornemmelse er mit kompas. Jeg er født med dette kompas. Modsat alle andre reaktioner og følelser i mit liv, så kommer min mavefornemmelse indefra. Den er kernen af mig, og hvis jeg altid følger den, så ved jeg at mit liv bliver godt. 

Desværre er det svært for mange at mærke og følge deres eget indre kompas. På grund af vores opvækst og erfaringer, kan det være svært at mærke os selv, midt i alle forventningerne til os. 

Men vi har alle et indre kompas, der sørger for at holde os sunde raske og i harmoni. Det har du også. Hvis du ikke føler dig tilpas i dit liv. Hvis du føler dig utilstrækkelig, ensom, frustreret, træt eller som om du lever andres liv, så er du ikke alene. Det er dit kompas der er ude af kurs og det fortæller dig at det er på tide at rette op og gå den rigtige vej. Din vej. 

IMG_20220525_111943_edited.jpg

Du er alle dine drømme værd.

Coaching

forløb

Jeg er klar på at ændre mit liv. Jeg ønsker større livsglæde & friheden til at gøre hvad jeg vil.

Webinar

Kalender

Grundig viden serveret for dig på 1 time. Selvudvikling, psykologi og børneopdragelse.

Webshop & Downloads

Bøger, tekster og videoer, til dig der gerne vil vide mere. 

Inspiration til livet med børn

Surf rundt på bloggen. Måske finder du noget der inspirerer dig.

Call 

+45 4215 2318

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page